fbpx

SHOPBACK : Membeli Dan Dapat Cashback. Kini Lebih Jimat

Spread the love

Aku kongsi sikit pengalaman pertama kali guna SHOPBACK ini. Keseronokan betul bila dapat Diskaun dan jimat bila berbelanja sekarang ini.

Daftar https://www.shopback.my/?raf=KoSoQe

Apa itu SHOPBACK ?

Satu Aplikasi yang memberi pulangan apabila kita berbelanja secara online seperti di Lazada, shopee, beli tiket kapal terbang, guna perkhidmatan Grab dan lain-lain.

Syarikat ini berpengkalan di Singapore, itu yang aku tahu lah.

Biasanya bila kita berbelanja kita akan dapat diskaun sahaja, tetapi bila menggunakan SHOPBACK ini kita dapat balik duit kita bergantung berapa percent yang diberikan

Daftar https://www.shopback.my/?raf=KoSoQe

Duit yang kita dapat dari perbelanjaan online berkenaan bukan sahaja boleh ditukarkan kepada point tetapi boleh transfer terus ke bank account kita .

Apa yang Aku Dapat Dengan SHOPBACK

Aku nak ke Johor Bahru selama 3 hari & 2 Malam, Aku pilih HOTEL AMARI (hotel nie best giler).. untuk tempah bilik hotel ini aku gunakan SHOPBACK -> aku pilih Booking.com untuk tempah bilik.

SHOPBACK memberikan 6% Cashback untuk tempahan hotel ini. Harga bilik ini dalam RM531 tak termasuk tax & cas lain.

Daftar https://www.shopback.my/?raf=KoSoQe

Total aku dapat cashback adalah RM 30.74. Banyak jugak lah aku dapat berjimat. dengan RM30.74 ini boleh topup touch n Go atau topup minyak.

Untuk lihat Diskaun & Cashback yang diberikan klik Explore Categories

Selepas dah register korang boleh update information korang, lihat available balance untuk withdraw, invite friends (korang dapat RM5 jika diorang register under link korang)

Daftar https://www.shopback.my/?raf=KoSoQe

klik anak panah warna pink untuk information lain dan update
klik dibahagian atas belah kanan untuk update detail nama, alamat, akaun bank untuk duit yang anda dapat itu boleh di cashkan ke akaun bank.

Secara mudahnya bila dah beli sesuatu dari partner SHOPBACK nie kita dapat duitlah, tak lah sia sia sangat beli barang.

Dengan keadaan ekonomi dan isu isu lain, ini adalah salah satu pilihan untuk lebih jimat. Dari barang barang yang mahal sehingga lah keperluan harian kita boleh dapat diskaun & cashback.

Daftar https://www.shopback.my/?raf=KoSoQe

Aku bagi satu analogi mudah, Korang nak beli barang di ZALORA. Korang register dulu di SHOPBACK dan selepas itu terus beli barang yang korang nak di ZALORA.

Dalam masa yang sama barang yang korang beli di ZALORA dah diberi diskaun . Contohnya harga normal barang RM20.00, seller ZALORA berkenaan bagi diskaun RM4.00.

Harga barang korang yang beli itu dah jadi RM16.00. Selepas itu korang klik dari SHOPBACK dan diberikan Cashback 5% dari pembelian kat shopee. So korang dapat cashback dalam RM0.80 .

So total korang jimat disini RM4.80. Sebenarnya korang hanya perlu bayar RM15.20.

PERINGATAN : didalam SHOPBACK ada juga diberi diskaun sahaja. Untuk memastikan pilihan korang betul sila lihat perkataan CASHBACK untuk korang dapat pulangan dalam bentuk CASH.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *