fbpx

Ketahui Rahsia Bagaimana “Menyedut” RM8k-RM12k Jualan Setiap Bulan Tanpa Henti Di Shope Dengan Hanya Menjadi Agen DROPSHIP sahaja!

YA! 5 Angka Sebulan, Walaupun Anda Bergelar Manusia Paling Buta IT!

Berapa tahun lagi agaknya anda mampu bertahan dengan keadaan sekarang ? 

Kita semua tahu di zaman serba moden ini semakin lama, semakin tinggi kos sara hidup.. gaji yang diterima setiap bulan sekadar cukup-cukup makan apatah lagi nak menyimpan..

Setuju tak sekiranya saya katakan bahawa untuk ubah kewangan anda sekarang anda tetap kena tambah pendapatan?

Tiada Cara Lain Selain Dari TAMBAH PENDAPATAN..

Sekarang ni kita sudah masuk ke zaman  “survival” dimana masing-masing berlumba hanya untuk survive. Jika dulu dengan berjimat cermat kita sudah boleh hidup selesa. Sekarang dah cuba jimat macam mana pun poket tetap rasa sesak walau baru masuk tengah bulan.

Jadi apa cara terbaik untuk tambah pendapatan tapi pada masa yang sama anda tidak ganggu kerja dan masa anda sekarang?

Jawapannya Adalah… Berniaga Di Shope Dengan Kaedah Dropship

Bayangkan setiap hari anda terima order macam ni walau sekadar dropship.. seronok kan? Tak payah simpan dan pos barang pulak tu…

Bayangkan pula jika income anda cecah 5 ANGKA setiap bulan walau secara DROPSHIP… Walau sekadar jual “casing smartphone jer.. Beronok-ronok dibuatnya!

Memperkenalkan Panduan Raja Dropship SHOPE

Apa Beza Panduan Ini Dengan Panduan Lain? Apa Yang Istimewa Sangat?”

  • Dihasilkan oleh AGEN DROPSHIP sendiri yang AKTIF! Jika anda mahu mahir dalam membina kapal, belajar lah dari tukang buat kapal yang sudah ada pengalaman supaya anda dapat ilmu yang betul dan tepat.
  • Pembelajaran dalam FORMAT VIDEO! Dengan format video, anda ibarat ada seseorang COACH yang tunjukkan apa langkah yang patut anda buat, anda cuma perlu follow sahaja step by step.
  • Group Support & BIMBINGAN disediakan Anda akan dimasukkan ke dalam Facebook Group khas untuk support dan bimbingan. FB group lebih mudah untuk anda buat sebarang rujukan kemudian.
  • Senarai HOT SUPPLIER didedahkan! Ini adalah senarai listing yang digunakan sendiri, anda tak perlu lagi spent masa berhari-hari untuk dapatkan contact supplier dropship yang berkualiti!

Siapa Yang Layak Untuk Dapatkan Panduan Ini?

Sudah tentu lah untuk anda yang mahu jana pendapatan tambahan tetapi pada masa yang sama…

  • Tiada atau kurang modal untuk dapatkan stok banyak
  • Tiada banyak masa nak bungkus barang & pos barang
  • Tiada tempat khas untuk simpan stok barang
  • Tidak mahu ganggu masa kerja atau perkara anda yang lain
  • Anda Mahukan waktu kerja yang lebih fleksible

Namun Begitu Panduan Ini Bukan Untuk Anda Sekiranya

  • Anda sudah menjana lebih RM20,000 sebulan!
  • Sudah cukup SELESA dengan keadaan kewangan sekarang
  • Malas dan tidak mahu usaha untuk ubah kewangan
  • Tidak yakin dan tidak percaya diri boleh lakukan!

Ingat! Panduan ini bukan ajar anda duduk diam tunggu duit masuk, panduan ini akan tunjukkan cara dan kaedah bagaimana jana pendapatan lumayan di shope sebagai agen dropship

“Apa Yang Anda Akan BELAJAR?”

Berniaga di shopee bukanlah sekadar upload barang dan berharap ada belian berlaku. Ada beberapa fasa yang anda perlu lalui jika mahu dapat jualan yang konsisten apatah lagi untuk dapatkan 5 ANGKA SETIAP BULAN!

Sebab itu E-Course Raja Dropship Ini Di Hasilkan! Kami Dedahkan 7 Rahsia Dan Kunci Utama Dalam Menghasilkan Income lumayan Di Shopee.

  • Senarai Hot Supplier Dropship – Untuk hasilkan pendapatan lumayan sebagai agen dropship sudah tentunya anda memerlukan senarai supplier yang “ UP TO DATE” dan serius berurusan dengan anda walaupun anda hanya agen dropship. Dalam pakej ini kami dah bagi siap-siap senarai lebih dari 50 SUPPLIER! (Video 4 – 30 Min)

 

  • Niche Di Shopee – Niche apa yang PALING MENDAPAT SAMBUTAN? Raja Dropship akan tunjukkan! Selepas ini tak perlu lagi main hentam je letak apa-apa produk. (Video 2 – 22 Min)

 

  • Market Research –  Huh! Apa ni? Ini lah bahagian yang paling penting iaitu bagaimana nak ketahui apa yang PELANGGAN MAHU dan PERLUKAN! Jika kita tahu keperluan dan kehendak pelanggan kita, pasti lebih mudah untuk kita hasilkan jualan di shopee! (Video 3 – 50 Min)

 

  • Produk Research – Kalau anda tidak tahu bagaimana nak buat produk research, pasti anda TIDAK TAHU PILIH PRODUK apa dan produk yang bagaimana boleh membuat pelawat tak sabar bayar kepada anda! Video ini akan tunjukkan! (Video 5 – 41 Min)

 

  • Teknik Listing – Jika anda fikir nak listing barang sekadar upload produk “gitu-gitu” sahaja, MAKA ANDA SILAP BESAR Ketahui kaedah listing yang kami tunjukkan untuk generate “ROI” yang tinggi untuk setiap pelawat yang nampak LISTING ANDA. (Video 8 – 37 Min)

 

  • Pro Marketing – Ketahui degan betul tools dan kemudahan yang disediakan oleh pihak Shopee sendiri. Jangan disebabkan andaTERLEPAS PANDANG anda pun TERLEPAS banyak CUSTOMER! (Video 11 –  Video 18 )

 

  • Shopee Empire – Ini adalah strategi “SECRET” yang kami tak dedahkan pada sesiapa pun sebelum ini. Tujuan dia ialah bagaimana nak dapatkan pelanggan yang “BERULANG” dengan mengumpul LIST & DATABASE pelanggan. Kalau nak harap pelanggan baru sahaja setiap masa, lama-lama store anda akan MATI!  VIDEO BONUS 

Jika anda mahir ketujuh-tujuh rahsia ini. Peluang untuk anda jana 5 ANGKA setiap bulan di shopee LEBIH TINGGI!

Anda juga lebih bebas dari segi masa, boleh buat secara sambilan dan tidak ganggu “MASA PENTING” anda. Tapi jika anda boleh GANDAKAN LAGI USAHA ANDA. Tak mustahil anda boleh buat secara FULL TIME!

JUMLAH KESELURUHAN VIDEO BUAT MASA INI : 21 VIDEO

*Video akan diupdate secara PERCUMA kepada Anda!

Jom Kita Lihat Apa Kata Mereka Setelah Mendapatkan Panduan Raja Dropship Ini

Jadi Berapa Harga Panduan RAJA DROPSHIP ini?

Disebabkan panduan ini baru sahaja dilancarkan. Kami buka dengan HARGA PROMO

Lihat Apa Yang Anda Bakal DAPAT

VIDEO TUTORIAL STEP BY STEP (Bernilai RM1200)

Lihat, dengar dan ikut sahaja apa yang ditunjukkan dalam video, tak perlu lagi pening mencari cara bagaimana nak dapatkan extra income. Banyak kaedah dan strategi rahsia yang tak ramai orang tahu didedahkan dalam video-video ini. Selepas tonton video ini, anda akan nampak yang buat duit di shopee ni sebenarnya " takde lah susah mana " .

SENARAI TOP SUPPLIER DROPSHIP TEMPATAN (Bernilai RM800)

Ini antara sebab utama kenapa anda patut dapatkan, siapa nak bagi senarai lubuk dimana anda boleh order dan biarkan mereka tolong poskan untuk anda? Anda hanya perlu berada di depan laptop atau guna smartphone untuk monitor sales. selebihnya biar pihak supplier yang uruskan. Boleh lah anda sambung buat kerja anda yang lain. Kami bagi senarai supplier yang aktif dan up to date!

PREMIUM GROUP SUPPORT (Bernilai RM3000 setahun)

Anda tidak faham atau nak bertanya sebarang soalan? Jangan risau, kami sediakan Facebook group khas buat anda yang nak bertanya apa-apa soalan. Disini juga kami akan kongsikan info-info tambahan yang orang luar tak ramai tahu!

VIDEO UPDATE PERCUMA (Bernilai RM800 setahun)

Buat masa ini ada 20+ video tutorial kesemuanya, dan akan ditambah dari masa ke semasa, sebagai pembeli akan dapat update video seterusnya secara PERCUMA! Jadi jangan risau sekiranya terdapat sebarang perubahan yang berlaku pada shopee, kami juga akan maklumkan kepada anda.

Nilai keseluruhan panduan , support & update ini adalah RM5800 tapi untuk hari ini anda cuma perlu bayar Dengan Harga yang cukup-cukup murah sempena pelancaran dan promosi

Disebabkan panduan ini baru sahaja dilancarkan. Kami buka dengan HARGA PROMO

Earning Disclaimer : Artikel yang ditulis di dalam laman web ini adalah sebagai panduan/rujukan. Pendapatan yang diperoleh oleh setiap individu mungkin adalah berbeza.