fbpx

Tahukah Anda Kini Semua Orang Berlumba lumba untuk simpan bitcoin? Tetapi Ramai Juga Yang Masih Tidak Tahu Kaedah Yang Murah, Mudah & Berkesan. Paling malang lagi Ditipu & berhabisan banyak duit

Biar saya tunjukkan teknik proven saya & berjaya kumpul 13 btc dalam 8 bulan, walaupun anda baru tahu hari ini apa itu bitcoin. amaran: jangan skip skip, sila baca sampai habis

Ini Jumlah Bitcoin yang saya hasilkan dalam 8 bulan

  • Kaedah Paling Senang
  • Tak Perlu Pakar Dalam Bitcoin
  • Tak Perlu Pakar Dalam Programming
  • Tak Perlu Habiskan Duit Ribu Ribu
  • Tak Perlu Mengadap komputer berjam jam

Kira Sendiri Harga Bitcoin Hari ini

8 Sebab Kenapa Perlu Simpan Bitcoin Sekarang?

HARGA MENINGKAT

Sejak muncul matawang digital ini sehingga ke hari ini harga bitcoin meningkat. Kini harga mencecah puluhan ribu ringgit (sila check curency converter)

PERMINTAAN TINGGI

Permintaan Bitcoin adalah tinggi & ia meliputi seluruh dunia. Setiap hari transaksi jual beli bitcoin bernilai jutaan ringgit (boleh rujuk transaksi di blockchain)

MAKIN HABIS DILOMBONG

Pada ketika ini bitcoin yang dilombong adalah sekitar 85% & kesukaran (difficulty) untuk memiliki Bitcoin. Apabila permintaan tinggi harga secara automatik akan meningkat

HALVING

Setiap 4 tahun sekali akan berlaku halving & sebelum ini setiap kali berlaku bitcoin halving harga bitcoin terus meningkat. (rujuk Youtube berkenaan bitcoin halving)

MUDAH DIBAWA

Matawang digital ini mudah dibawa keseluruh dunia tanpa perlu membuat deklarasi jumlah yang dibawa.

BERBELANJA

Banyak penyedia servis di internet menerima bitcoin sebagai medium transaksi untuk membeli. Bukan sahaja di online malah cafe & kedai kedai sudah mula menerima matawang ini. (boleh google sahaja)

PENCAIRAN

Banyak tempai untuk pencairan bitcoin kepada matawang fiat, antaranya Remitano (antara platform jual beli bitcoin yang dipercayai) & ada juga wallet telah menyediakan fizikal kad seperti debit card yang menggunakan master atau visa sebagai medium (boleh google) 

CAS & CUKAI

Cas yang dikenakan oleh tempat simpanan bitcoin (wallet) adalah lebih rendah berbanding menyimpan duit dibank. Tiada cukai dikenakan kerana bitcoin tidak dikawal oleh bank, negara, syarikat besar atau orang perseorangan.

Apa Berlaku Pada Harga Bitcoin Selepas Halving?

Cloud Mining

Ini dia kaedah yang saya gunakan iaitu Cloud Mining. Cara paling Murah, mudah, senang & tanpa pening pening nak kumpul bitcoin dengan beli mesin mahal mahal. Ya! cloud mining…

Pernahkah anda dengar Cloud Mining! Apa itu Cloud Mining?

Cloud mining adalah proses perlombongan bitcoin menggunakan pusat data dengan kuasa pemprosesan bersama. Cloud mining jenis ini membolehkan pengguna untuk mendapatkan  bitcoin atau cryptocurrency alternatif tanpa menguruskan perkakasan.

Cloud mining ditempatkan dan dikekalkan dalam kemudahan yang dimiliki oleh syarikat perlombongan dan pelanggan hanya perlu mendaftar dan membeli kontrak berdasarkan Giga Hash Rate (GHS).

Apa Pula itu Giga Hash Rate (GHS) ini?

Hash adalah output dalam hash function di setiap blok dalam rantaian Blockchain dan hashrate adalah kelajuan untuk selesaikan masalah matematik untuk membentuk blok baru dalam Blockchain. Dalam erti kata lain, ia adalah kelajuan peralatan perlombongan itu beroperasi.

Seperti yang kita tahu, melombong kripto melibatkan pelombong membentuk blok baru dan dengan guna peralatan perlombongan yang boleh membuat beratus ribu atau berjuta tekaan setiap saat, pelombong boleh mencari jawapan untuk menyelesaikan masalah blok itu dalam masa yang singkat.

Secara teknikal, pelombong akan menyelaras hash blok baru itu supaya ianya berada di bawah atau sama dengan “sasaran”. Sasaran ini berubah mengikut tahap kesukaran (yang juga berubah secara berkala). Untuk sampai ke hash yang disasarkan, pelombong itu perlu menyelaras nonce dalam blok tadi.

Setiap nonce bermula dengan “0” dan akan bertambah setiap masa untuk mendapatkan sasaran. Penyelarasan nonce adalah sesuatu yang mengikut nasib, kemungkinan untuk mencapai satu hash (sasaran) adalah sangat tipis.

Pelombong perlu mencuba banyak kali dengan menyelaras nonce sehingga mendapatkan sasaran itu. Bilangan percubaan yang dibuat setiap saat adalah apa yang kita panggil hashrate atau hash power.

Ini Sebab Kenapa Saya Guna Cloud Mining?

Tak perlu beli mesin untuk mining bitcoin yang harga ribuan ringgit & jika membeli dengan 1 unit Ant Miner pun masih belum cukup untuk mining 1 bitcoin.

Tak perlu pemantauan & penyelenggaraan berkala dengan cloud mining ini hanya keluarkan sedikit kos untuk membeli GHS & terima bitcoin setiap hari.

Tak perlu sediakan tempat & buat bayaran tiap tiap bulan pada bill elektrik & internet. Fuh! kos ini sahaja mencecah ribuan hingga puluh ribu.

Tak perlu dengan bunyi bising miner bitcoin ini, dah ler beli satu letak pula kat rumah. Tak pandan lansung…

Mesin Bitcoin anda bakal dirampas oleh pihak berkuasa kerana perlombongan bitcoin diMalaysia perlu mendapat kelulusan oleh pihak berkuasa.

Kenapa Mining Bitcoin Dengan VMF

Modal Rendah

Modal untuk mula serendah RM50.00 untuk pembelian GHZ bagi menjana bitcoin setiap hari. Daftar sekarang akan diberikan 100 GHS Percuma.

Modal Sekali Sahaja

Modal sekali sahaja atau boleh berkali kali terpulang kepada anda. Dan yang pasti setiap hari anda boleh kumpul bitcoin samada modal yang dikeluarkan sekali atau berkali kali. 

Bonus Sehingga 25%

Referral bonus sehingga 25%. Level 1 anda akan dapat 10% dari jumlah pembelian ghz yang anda refer melalui link anda dan 0.5% indirect referral sehingga level 30

Live Update

Nilai bitcoin & nilai GHS didalam web yang tertera adalah live update

Pengeluaran & Pemindahan

Nilai btcoin yang tertera didalam web adalah mengikut harga semasa bitcon dan boleh buat pengeluaran apabila cukup 0.0001 ke wallet bitcoin anda atau boleh dipindah melalui internal ke account VMF lain

Tak Perlu Cari Orang

Dengan VMF tiada keperluan untuk anda memperkenalkan pada orang lain kerana setiap hari anda boleh jana bitcoin tetapi jika anda memperkenalkan pada orang lain anda layak mendapat bonus yang disediakan

Apa Kata Mereka Yang Cloud Mining Bitcoin Dengan VMF

4 Langkah Mudah Untuk Mula Mining Bitcoin Dengan VMF

cara daftar vmf

Sila Klik Link Dibawah ini & pastikan url yang tertera adalah seperti didalam gambar. Selepas pendaftaran dibuat sila buka email anda dibahagian inbox, spam, promotion atau junk untuk verify pendaftaran berkenaan

CARA KIRA KEUNTUNGAN

Ini adalah profit calculator yang tersedia dalam VMF ia memudahkan untuk kita mengira jumlah modal & keuntungan bitcoin setiap hari

CARA BELI GHS DI VMF

Untuk pembelian GHS untuk mining bitcoin boleh bermula seperti tertera dalam video ini. Harga GHS akan tertera dan ia mengikut harga semasa Bitcoin

CARA withdraw bitcoin

Video ini berkenaan untuk membuat pengeluaran bitcoin ke wallet bitcoin & internal transfer

Berapa Anda Akan Dapat Income Bila Mining Bitcoin Dengan VMF?