fbpx

5 Sebab Kenapa Perlu Gunakan Penapis Air Cuckoo

Mari saya tunjukkan sebab utama kenapa perlu gunakan penapis air cuckoo berbanding penapis air lain.

Rata rata kini ramai yang memilih untuk menggunakan penapis air bagi mendapatkan air panas & sejuk dengan cara paling cepat.

 • Harga Sewa Bulanan Paling Murah

Harga sewa bulanan untuk penapis air cuckoo adalah antara paling murah berbanding dengan jenama penapis air yang lain. Dengan serendah RM60 Sahaja setiap bulan bersamaan RM2.00 sehari anda dapat miliki penapis air yang mempunyai 3 suhu iaitu panas, sejuk & room.

 • Air Yang Bersih & Berkualiti

Jenama produk cuckoo telah diiktiraf oleh HALAL oleh jakim, Mendapat pengiktirafan kualiti produk dari SIRIM & pengitirafan dari banyak badan dunia.

Penapis air cuckoo mempunyai 6 langkah pemprosesan yang berteknologi “NANO POSITIVE FILTIRATION” bagi memastikan air yang diminum adalah bersih dan selamat.

Tanki yang tersedia dalam penapis air cuckoo ini adalah tahan karat (stainless steel)

Kualiti air yang diproses mengeluarkan jenis air berakali lembut dan mempunyai PH 7.0 hingga 8.0 sesuai untuk meransang tubuh badan.

Kualiti air jenis ini lebih sihat untuk diminum oleh semua lapisan umur. Jika kaedah lama dengan menjirang / masak air hanya sekadar menghapuskan kuman sahaja tetapi kadang kadang berasa payau jika kualiti air dari air paip tidak elok.

Secara keseluruhan bukan sahaja cepat, malah air lebih bersih, sihat dan lebih lembut diminum.

pengiktirafan dari badan badan berwajib
 • Tiada Yuran

Antara yang paling menarik untuk miliki penapis air cuckoo ini anda tidak perlu membayar satu sen pun jika untuk mula menggunakannya. best kan !

Tidak dikenakan yuran pendaftaran, tiada yuran pemprosesan dan tidak dikenakan yuran pemasangan. pendek kata mula dapatkan penapis air cuckoo dengan RM0.00

Jika sah untuk guna cuckoo mereka hanya akan mengenakan upfront bayaran sebagai contoh ambil pakej RM60 dan selama 60 bulan, bila nak pasang perlu bayar RM60 berkenaan dan seterusnya setiap bulan RM60 selama 59 bulan.

Bergantung juga pada promosi semasa. seperti sekarang cuckoo tidak mengenakan bayaran upfront. maknanya selepas pasang cuckoo dirumah bulan depan baru buat bayaran.

 • Tak Perlu PaySlip Gaji & Masalah CCRIS & CTOS

Seperti jenama lain yang ada dipasaran pelbagai dokumen perlu dilampirkan untuk sewa penapis air .

Dalam Hati ” penapis air jer kot tapi macam nak beli kereta”….

Antaranya dokumen payslip, pengesahan rekod Ctos/CCris, EPS & Socso. Perkara ini bukan sahaja menyusahkan tetapi melecehkan.

Kini tiada lagi masalah walaupun tiada dokumen dokumen seperti diatas dengan cuckoo. tanpa apa apa dokumen anda boleh miliki penapis air. baru lah best kan…..

 • Penyelenggaraan Yang Kerap & Berkala

Setiap 4 bulan ia akan diselenggara. Penyelenggaran dibahagi kepada 4 iaitu

 1. Penyelenggaran Sendiment Filter, dilakukan setiap 4 bulan
 2. Penyelenggaraan Pre Carbon Filter, dilakukan setiap 8 bulan
 3. Penyelenggaraan Natural Filter, dilakukan setiap 12 bulan
 4. Penyelenggaran Nano Positive Filter, dilakukan setiap 12 bulan

Untuk mendapatkan kualiti air terbaik & bersih pensterilan kepada mesin penapis air juga dilakukan untuk menghapuskan kuman.

Sekarang anda sudah tahu kenapa anda perlukan penapis air jenama ini kan. Tetapi dalam masa yang sama pening kepala untuk pilih jenis penapis berdasarkan keperluan dirumah anda.

Saya faham banyak jenis penapis air yang disediakan. Tapi ingat jangan mudah tertipu dengan ejen yang tahu nak untung semata mata, nanti tiap tiap bulan anda yang sakit nak bayar.

Bagaimana Saya Boleh Bantu Anda Untuk Buat Pemilihan Yang Betul Supaya Anda Tidak Tersilap Beli & Sakit Untuk Bayar !

 • Saya boleh bantu anda pilih yang mana sesuai dengan bajet anda bergantung kepada keperluan anda. Mungkin anda mempunyai lebihan wang untuk pakej yang lebih tinggi tetapi jika ia melebihi daripada apa yang diperlukan, saya tidak akan memaksa anda untuk mengambil pakej tersebut.
 • Saya akan tunjukkan pakej pakej yang sedia ada, tanpa memaksa anda untuk pilih pakej yang mahal semuanya pilihan terletak pada anda tanpa paksaan. Saya hanya memberitahu fakta dengan betul.
 • Saya akan buat kira kira agar anda faham dan jelaskan secara menyeluruh tentang bayaran bayaran dan kos kos yang perlu anda bayar tanpa sembunyi apa apa.
 • Saya akan jawab setiap pertanyaan yang berkaitan dengan betul tanpa menipu anda.
 • Saya akan pastikan anda dapat produk yang terbaik dan bayaran bulanan yang murah atau ikut kesesuaian anda.
 • Saya tak paksa anda untuk beli, jika anda tak nak beli pun saya berlapang dada. Insyaallah rezeki ada dimana mana

So mudahkan untuk berurusan seperti ini. Jika nak tahu lebih lanjut dan perlukan khidmat nasihat saya berkenaan produk cuckoo boleh klik dibawah.

Penafian : Harga yang ditetapkan oleh pihak cuckoo bergantung pada promosi dari semasa ke semasa. Bayi berumur 6 bulan kebawah tidak sesuai untuk minum air berakali. Selepas 6 bulan tidak jadi masalah.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *